Avancis

/Avancis
Avancis2017-06-12T19:34:31+02:00

De mooiste panelen nu bij ons verkrijgbaar!

Avancis is een Duitse producent van hoogwaardige CIS dunne film zonnepanelen. Het bedrijf is opgezet in 2006 als een joint venture met Shell & de wereldwijde glasleverancier Sain Gobain en produceert high-efficiency CIS dunne-film modules met de superieure performance die we inmiddels van CIS gewend zijn.

Sinds 2014 is het bedrijf overgenomen door het Chinese CNBM, één van ’s werelds oudste en grootste producenten van cement, bouwmaterialen, glasvezels en rubberproducten. Momenteel heeft Avancis een jaarlijkse productiecapaciteit van 100MW. Dit breidt zich naar verwachting alleen maar verder uit in de komende jaren.

Duurzaam is Beter levert van Avancis de 140Wp module. Dit paneel is wat kleiner dan TSMC en Solar Frontier en zou met een efficiëntie van 13,3% vergelijkbaar zijn met een Solar Frontier van 157 Wp. Het paneel is gitzwart en frameloos en heeft een uniek systeem met rails aan de achterzijde waardoor het bevestigd kan worden zonder zichtbare klemmen. Het is daardoor niet alleen geschikt voor gewone schuine daken, maar zeker ook voor BIPV en geveltoepassingen.

Avancis zonnepanelen zijn naast de standaardtesten ook uitgebreid getest op bestandheid tegen ammoniak en zout.

Avancis kenmerken:

 • Dunne film (CIS) zonnepanelen
  • Gefabriceerd in Duitsland
 • Avancis panelen hebben een zeer hoge energieopbrengst (meer kWh per Wp).
  • Zeer geschikt voor in de architectuur (hoge esthetische waarde)
  • Ook verticaal te monteren
  • Hoge schaduw tolerantie
  • Beste prestaties bij weinig licht en kleine hoek
  • Zeer gunstige temperatuurcoëfficiënt (Pmax: -031 %/ºC)
  • CIS panelen met meeste kWh per Wp
 • Zeer geschikt voor grote projecten
 • Zeer uitgebreid getest
  • PID free, Bestand tegen zoute nevel langs de kust & Ammonia resistentie, zeer geschikt ook bij agrariërs.

Avancis PowerMax 3.5 140 – all black frameless

Avancis Power Max Landscape

Merk: Avancis
Type: Avancis PowerMax 3.5 140 – all black frameless
Vermogen: 140 Wp
Gewicht: 16.0 kg
Tolerantie: 0 / +5%
Celtechnologie: CIS
Framekleur: Frameloos (frame bevindt zich aan achterzijde
Afmetingen: 1,587 x 664 mm
Module efficiëntie: 13,3%
Productgarantie: 25 jaar
Vermogensgarantie: 90% na 10 jr, en 80% na 25 jr
Datasheet: Download

Avancis PowerMax 3.5 130 – all black frameless

Avancis Power Max Landscape

Merk: Avancis
Type: Avancis PowerMax 3.5 130 – all black frameless
Vermogen: 130 Wp
Gewicht: 16.0 kg
Tolerantie: 0 / +5%
Celtechnologie: CIS
Framekleur: Frameloos (frame bevindt zich aan achterzijde
Afmetingen: 1,587 x 664 mm
Module efficiëntie: 13,3%
Productgarantie: 25 jaar
Vermogensgarantie: 90% na 10 jr, en 80% na 25 jr
Datasheet: Download
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

NIEUW bij DIB: DOMOTICA

Het is winter, buiten vriest het 5 graden. Je komt thuis en plots staan alle lichten in de sfeerstand, de radio staat aan en het is comfortabel warm. Het begint inmiddels te schemeren en automatisch gaan de gordijnen dicht. En het lampje bij je favoriete zitplek gaat aan. Tijd voor een kopje koffie en de krant. Dit is DOMOTICA! Domotica (ook wel huisautomatisering) is het domein van huiselijke elektronica. Het woord "domotica" is een samentrekking van het Latijnse woord domus (huis) en tica wat afkomstig is van informatica, telematica en robotica. De officiële definitie van domotica is: De integratie van technologie en diensten, ten behoeve van een betere kwaliteit van wonen en leven. Met domotica verhoog je je comfort aanzienlijk en bespaar je tegelijkertijd energie.

DOMOTICA

De dag begint bewolkt, de gordijnen gaan dicht om de warmte zoveel mogelijk binnen te houden (besparing 1). De zon begint te schijnen. De omgevingssensoren voelen dat het warmer wordt en de gordijnen gaan open en de zon verwarmt de woning (besparing 2). De buurvrouw komt naar de voordeur voor een kopje koffie. De omgevingssensoren detecteren beweging en de camera gaat aan en stuurt een notificatie naar je smartphone. Ze belt aan en ook dit ontvang je op je mobiele telefoon. Het is 5 uur je gaat naar huis. Intussen weet de thermostaat de binnentemperatuur en hoe laat je thuiskomt. Deze begint op dat moment te verwarmen zodat het lekker behaaglijk is als je thuis komt. (Besparing 3) Bij thuiskomst springen de lampen aan in de comfort stand en nadat je je spullen hebt weggezet en een kopje koffie hebt gezet gaat de leeslamp aan bij je favoriete zithoek. De gordijnen sluiten weer. Je ploft neer na een dag hard werken en gaat je krantje lezen. Oh ja, de buurvrouw straks niet vergeten... Dat is domotica!