Warmtepompen

//Warmtepompen
Warmtepompen2017-06-12T19:34:33+02:00

Duurzaam Is Beter:
De beste in duurzaam verwarmen!

We leveren onze producten direct van de fabrikantDe laatste en nieuwste technieken, vindt u als eerste bij
Duurzaam is beter. Maatwerk, een goed werkend systeem en service zijn bij ons vanzelfsprekend.

Techneco Elga

De Techneco Elga is een slimme modulerende hybride warmtepomp die samenwerkt met een (bestaande) HR-ketel. De Elga is geschikt voor verwarming én koeling van de woning.

> Uitgebreide informatie over de Techneco Elga

Specificaties
Techneco-toros-vision

Techneco Toros Vision

Met een hoger rendement, monitoringmogelijkheden, remote service en integratie met solar thermie voor verwarming, warm tapwater en regeneratie, behoort de Toros Vision tot een nieuwe generatie combiwarmtepompen.

Specificaties
Techneco-nexus

Techneco Nexus

De Nexus warmtepomp is dé oplossing voor woningen die alleen ruimteverwarming nodig hebben.

Specificaties
Techneco-termo

Techneco Termo

De Termo lucht/water warmtepomp is toepasbaar in nieuwbouw en bestaande bouw. De Termo is te leveren in een buiten- en binnenopstelling en kan zowel verwarmen als koelen. De Termo gebuikt de buitenlucht als bron en is daardoor zowel in bestaande als nieuwbouwwoningen toepasbaar.

Specificaties

 

Techneco-vulcan

Techneco Vulcan

De Vulcan warmtepomp is geschikt voor bedrijven en grote woningbouw. Een energiezuinige manier om een woning of gebouw te verwarmen. De Vulcan kan optioneel ook koelen. Indien gewenst kan door het plaatsen van een extern boilervat de warmtepomp ook tapwater verwarmen.

Specificaties
Techneco-robur

Techneco Robur

Robur gasabsorptie warmtepompen en koelmachines hebben een rendement tot 170%! Deze warmtepompen zijn inzetbaar in zowel de woningbouw, bij bedrijven en in de industrie. de Robur heeft een aantrekkelijke terugverdientijd.

Specificaties

 

Uw warmtevraagstuk in goede handen

duurzaam-wereld
Duurzaam is beter heeft diverse oplossingen beschikbaar variërend van de kleine hybride warmtepomp (ELGA) tot de Power voor vermogens tot 500kW.
  • Oplossingen voor bestaande bouw
  • Warmtepompen voor nieuwbouw
  • Milieuvriendelijke, industriële toepassingen
Neem direct contact met ons op!

NIEUW bij DIB: DOMOTICA

Het is winter, buiten vriest het 5 graden. Je komt thuis en plots staan alle lichten in de sfeerstand, de radio staat aan en het is comfortabel warm. Het begint inmiddels te schemeren en automatisch gaan de gordijnen dicht. En het lampje bij je favoriete zitplek gaat aan. Tijd voor een kopje koffie en de krant. Dit is DOMOTICA! Domotica (ook wel huisautomatisering) is het domein van huiselijke elektronica. Het woord "domotica" is een samentrekking van het Latijnse woord domus (huis) en tica wat afkomstig is van informatica, telematica en robotica. De officiële definitie van domotica is: De integratie van technologie en diensten, ten behoeve van een betere kwaliteit van wonen en leven. Met domotica verhoog je je comfort aanzienlijk en bespaar je tegelijkertijd energie.

DOMOTICA

De dag begint bewolkt, de gordijnen gaan dicht om de warmte zoveel mogelijk binnen te houden (besparing 1). De zon begint te schijnen. De omgevingssensoren voelen dat het warmer wordt en de gordijnen gaan open en de zon verwarmt de woning (besparing 2). De buurvrouw komt naar de voordeur voor een kopje koffie. De omgevingssensoren detecteren beweging en de camera gaat aan en stuurt een notificatie naar je smartphone. Ze belt aan en ook dit ontvang je op je mobiele telefoon. Het is 5 uur je gaat naar huis. Intussen weet de thermostaat de binnentemperatuur en hoe laat je thuiskomt. Deze begint op dat moment te verwarmen zodat het lekker behaaglijk is als je thuis komt. (Besparing 3) Bij thuiskomst springen de lampen aan in de comfort stand en nadat je je spullen hebt weggezet en een kopje koffie hebt gezet gaat de leeslamp aan bij je favoriete zithoek. De gordijnen sluiten weer. Je ploft neer na een dag hard werken en gaat je krantje lezen. Oh ja, de buurvrouw straks niet vergeten... Dat is domotica!