Over ons

//Over ons
Over ons2017-06-12T19:34:33+02:00

DUURZAAM IS BETER, WIE ZIJN WIJ?

Duurzaam is beter is een jong bedrijf, opgericht door Rob van den Tillaart. Een bedrijf dat staat voor vakmanschap en kennis gecombineerd met kwalitatief hoogwaardige en eerlijke producten. Duurzaam is beter biedt producten aan met gemiddeld 5-30% hogere opbrengsten vergeleken met traditionele systemen, tegen een aantrekkelijk tarief. We verzorgen zorgvuldig het volledige spectrum van advies tot de uiteindelijke installatie van de systemen. Op verzoek kunnen wij voor u ook de subsidieaanvraag voor uw PV-systeem afhandelen.

We zijn geen fabrikant van deze systemen, maar wel kritisch op alle onderdelen op deze markt. Op deze manier selecteren we het beste tegen een concurrerende prijs.

DUURZAAM IS BETER KWALITEIT

Wij richten ons op een langdurige relatie met onze cliënten. Om dit mogelijk te maken hebben we de beste kwaliteit materialen van betrouwbare leveranciers. We volgen de laatste technieken om u nu, maar zeker ook in de toekomst, alles te kunnen bieden op het gebied van duurzaamheid en comfort.

DUURZAAM IS BETER GARANTIE

Duurzaam is beter is een bedrijf dat uitsluitend werkt met de hoogste kwaliteit producten, geproduceerd door fabrikanten met uitgebreide garanties. Zo bieden we 25 tot 30 jaar garantie op zonnepanelen, 20 jaar garantie op Enphase omvormers en 20 jaar garantie op het bevestigingssysteem. Op alle andere producten gelden minimaal marktconforme of marktoverschrijdende garanties.

Wij garanderen dan ook een goed werkend systeem!

WAT DOEN WIJ?

Wij adviseren, leveren en installeren kwalitatieve energiesystemen aan particulieren en bedrijven, zo willen wij helpen om hun CO2 uitstoot te verkleinen. Het directe effect is de besparing van het milieu en de besparing op de energiekosten. Voor sommige systemen geldt ook dat het comfort van het leef- of werkmilieu aanzienlijk verbeterd wordt. Investeringen in uw eigen energievoorzieningen kunnen uitermate lucratief zijn, met terugverdientijden vanaf 3 jaar.

DUURZAAM IS BETER ONDERNEMEN

Dit onderwerp staat tegenwoordig hoog op de nationale en internationale agenda. Ook de Nederlandse overheid biedt diverse subsidies om particulieren en bedrijven te motiveren en te stimuleren om te investeren in milieuvriendelijke systemen. Duurzaam is beter wil bedrijven en particulieren helpen door advies en informatie aan te bieden, passend bij hun energievraag.

Duurzaam is beter heeft de overtuiging dat een reputatie niet alleen gebaseerd is op financiële prestaties, maar ook op de wijze waarop we zaken doen. Veel bedrijven en particulieren willen duurzamer wonen en werken.

ONZE VISIE

Duurzaam is beter committeert zich een actieve bijdrage te leveren aan een duurzame ontwikkeling door:

  • Onze impact op het milieu te minimaliseren
  • Sociale verantwoordelijkheid te nemen en
  • Economische vooruitgang te boeken

Voor ons betekent dat voldoen aan de huidige maatschappelijke behoeften, rekening houdend met de behoeften van onze toekomstige generaties.

ONZE DUURZAAM IS BETER PRINCIPES

De duurzaamheidsstrategie van Duurzaam is beter is gericht op klanttevredenheid en commercieel succes binnen een kader van milieubewustzijn, sociale- en economische waarden.

  • Het bouwen van langdurige relaties met de klanten door het ontwikkelen van gedifferentieerde, praktische en ingenieuze oplossingen voor hun duurzaamheidsvraagstukken
  • Milieubescherming: het bieden van praktische en effectieve oplossingen om milieuvraagstukken voor onszelf en onze klanten aan te pakken
  • Sociale verantwoordelijkheid: in dialoog gaan met onze belangrijkste belangengroepen en actief onze duurzaamheidsprestaties verbeteren
Rob van den Tillaart
Rob van den TillaartDirecteur / eigenaar
Geboren in een ondernemers gezin. Voelde ik dat ik een meerwaarde kon betekenen door mijn duurzame hart te combineren met mijn technische interesse. Dit samen met een ongeëvenaarde hoeveelheid energie en drive om continue te blijven ontwikkelen en prestatiedrang zorgt voor het ontstaan van Duurzaam is beter.
Brenda
BrendaAdministratief medewerker
.

NIEUW bij DIB: DOMOTICA

Het is winter, buiten vriest het 5 graden. Je komt thuis en plots staan alle lichten in de sfeerstand, de radio staat aan en het is comfortabel warm. Het begint inmiddels te schemeren en automatisch gaan de gordijnen dicht. En het lampje bij je favoriete zitplek gaat aan. Tijd voor een kopje koffie en de krant. Dit is DOMOTICA! Domotica (ook wel huisautomatisering) is het domein van huiselijke elektronica. Het woord "domotica" is een samentrekking van het Latijnse woord domus (huis) en tica wat afkomstig is van informatica, telematica en robotica. De officiële definitie van domotica is: De integratie van technologie en diensten, ten behoeve van een betere kwaliteit van wonen en leven. Met domotica verhoog je je comfort aanzienlijk en bespaar je tegelijkertijd energie.

DOMOTICA

De dag begint bewolkt, de gordijnen gaan dicht om de warmte zoveel mogelijk binnen te houden (besparing 1). De zon begint te schijnen. De omgevingssensoren voelen dat het warmer wordt en de gordijnen gaan open en de zon verwarmt de woning (besparing 2). De buurvrouw komt naar de voordeur voor een kopje koffie. De omgevingssensoren detecteren beweging en de camera gaat aan en stuurt een notificatie naar je smartphone. Ze belt aan en ook dit ontvang je op je mobiele telefoon. Het is 5 uur je gaat naar huis. Intussen weet de thermostaat de binnentemperatuur en hoe laat je thuiskomt. Deze begint op dat moment te verwarmen zodat het lekker behaaglijk is als je thuis komt. (Besparing 3) Bij thuiskomst springen de lampen aan in de comfort stand en nadat je je spullen hebt weggezet en een kopje koffie hebt gezet gaat de leeslamp aan bij je favoriete zithoek. De gordijnen sluiten weer. Je ploft neer na een dag hard werken en gaat je krantje lezen. Oh ja, de buurvrouw straks niet vergeten... Dat is domotica!