HomeWizard

//HomeWizard
HomeWizard2017-06-12T19:34:32+02:00

HomeWizard zorgt voor meer comfort en veiligheid in huis

De HomeWizard is een innovatief apparaat dat bestaande draadloze apparatuur kan aansturen via je smartphone. Zo kun je verlichting automatiseren, push-notificaties ontvangen zodra er iets in huis gebeurt, het energiegebruik bijhouden en live meekijken met IP-camera’s. Maakte je al gebruik van bijvoorbeeld KlikAanKlikUit, Foscam camera’s of Somfy rolluiken? Dan zijn deze in één keer te automatiseren door aanschaf van een HomeWizard. Op de pagina lees je meer over alle mogelijkheden. Gebruik de iconen hierboven voor meer informatie over een specifiek onderwerp!

HomeWizard is te bedienen met apps voor iOS (iPhone, iPad, iPod), Android smartphones en tablets, en webbrowsers*.
*De Web App is in HTML5 gemaakt. Hierdoor is het mogelijk om de HomeWizard te bedienen via alle smartphones die over internet beschikken, dus ook Windows Phones en Blackberry’s.

homewizard-1

homewizard-2

Automatiseer de verlichting

Natuurlijk wordt het mogelijk om alle lampen via je smartphone te bedienen, maar HomeWizard gaat een stuk verder. Zo kun je timers in te stellen, lampen te groeperen, aanwezigheid simuleren als inbraakpreventie en nog veel meer!

Klik hier voor meer informatie over verlichting

Altijd op de hoogte van wat er in en om het huis gebeurt

De bel gaat, je bent niet thuis, maar ontvangt wel een push notificatie op je smartphone. Je klikt op de notificatie en krijgt een foto te zien van de IP camera met wie er voor de deur stond. Dit is slechts een van de vele mogelijkheden.

Sluit ook magneetcontacten, bewegingsmelders, rookmelders en deurbellen aan en stel in dat je een notificatie wilt ontvangen als er activiteit wordt gedetecteerd. Je kunt altijd live meekijken met IP camera’s. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er in en om het huis gebeurt.

Klik hier voor meer informatie over signalering

homewizard-3
homewizard-4

Inzicht in het energieverbruik

Met de HomeWizard + EnergyLink ben je klaar voor de toekomst. Eenvoudig te verbinden met een ‘slimme meter’ en twee extra aansluitingen voor zonnepanelen, een elektrische auto of een watermeter. Daarmee zie je precies wat je gebruikt aan elektriciteit, gas en water! En wat je zonnepanelen terugleveren.

Voor traditionele puls- of draaischijfmeters is er de Wattcher energiemonitor. Met beide producten staan grafieken van een dag-, week-, maand- en jaaroverzicht met één klik op je scherm

Klik hier voor meer informatie over de EnergyLink

Stel de verwarming alvast in voordat je thuis komt

In combinatie met de HeatLink kan de HomeWizard alle OpenTherm compatible ketels en thermostaten aansturen. Vanuit de app kun je presets instellen waarmee je snel de temperatuur aan kunt passen als je eens wat eerder of later thuis bent dan verwacht. Prettiger en zuiniger!

Klik hier voor meer informatie over het besturen van verwarming

homewizard-5
homewizard-6

Zonneschermen bedienen

HomeWizard heeft ingebouwde ondersteuning voor het Somfy RTS protocol, dit betekent dat de zonwering nu ook geautomatiseerd kan worden! Ook voor Somfy zijn de krachtige HomeWizard functies beschikbaar. Naast het bedienen met je smartphone, kun Somfy ontvangers ook groeperen, timers en zonnestanden gebruiken en schakelen op basis van ‘sensoren’ zoals een magneetcontact, wind- of thermometer.

Klik hier voor meer informatie over zonwering

Altijd en overal verbinding

Met onze HomeWizard Online dienst is de app op je smartphone, tablet en computer altijd en overal te gebruiken. Via wifi op het werk, in het buitenland via mobiel internet, of gewoon thuis op de bank.

Het enige dat je hoeft te doen is een (gratis!) account aanmaken op deze website. Daarna kun je altijd inloggen op je HomeWizard via een beveiligde verbinding, met je eigen emailadres en wachtwoord.

Klik hier voor meer informatie over de HomeWizard Online

homewizard-7
homewizard-8

Regelmatige updates

De HomeWizard is bedacht, ontwikkeld, ontworpen en geproduceerd in Nederland. Doordat zowel de hardware als software in-house ontwikkeld worden, kunnen er razendsnel nieuwe functies toegevoegd worden.

Na een (automatische) firmware update en een update van de HomeWizard app uit de Appstore / Play store, zijn de nieuwe functies beschikbaar voor alle HomeWizard bezitters! Zo komen er constant nieuwe features bij.

Bestel nu een HomeWizard
Klik hier om direct naar de HomeWizard pakketten te gaan

NIEUW bij DIB: DOMOTICA

Het is winter, buiten vriest het 5 graden. Je komt thuis en plots staan alle lichten in de sfeerstand, de radio staat aan en het is comfortabel warm. Het begint inmiddels te schemeren en automatisch gaan de gordijnen dicht. En het lampje bij je favoriete zitplek gaat aan. Tijd voor een kopje koffie en de krant. Dit is DOMOTICA! Domotica (ook wel huisautomatisering) is het domein van huiselijke elektronica. Het woord "domotica" is een samentrekking van het Latijnse woord domus (huis) en tica wat afkomstig is van informatica, telematica en robotica. De officiële definitie van domotica is: De integratie van technologie en diensten, ten behoeve van een betere kwaliteit van wonen en leven. Met domotica verhoog je je comfort aanzienlijk en bespaar je tegelijkertijd energie.

DOMOTICA

De dag begint bewolkt, de gordijnen gaan dicht om de warmte zoveel mogelijk binnen te houden (besparing 1). De zon begint te schijnen. De omgevingssensoren voelen dat het warmer wordt en de gordijnen gaan open en de zon verwarmt de woning (besparing 2). De buurvrouw komt naar de voordeur voor een kopje koffie. De omgevingssensoren detecteren beweging en de camera gaat aan en stuurt een notificatie naar je smartphone. Ze belt aan en ook dit ontvang je op je mobiele telefoon. Het is 5 uur je gaat naar huis. Intussen weet de thermostaat de binnentemperatuur en hoe laat je thuiskomt. Deze begint op dat moment te verwarmen zodat het lekker behaaglijk is als je thuis komt. (Besparing 3) Bij thuiskomst springen de lampen aan in de comfort stand en nadat je je spullen hebt weggezet en een kopje koffie hebt gezet gaat de leeslamp aan bij je favoriete zithoek. De gordijnen sluiten weer. Je ploft neer na een dag hard werken en gaat je krantje lezen. Oh ja, de buurvrouw straks niet vergeten... Dat is domotica!