Waarom zonne-energie?

//Waarom zonne-energie?
Waarom zonne-energie?2017-06-12T19:34:32+02:00

Waarom zonne-energie?

Er zijn diverse redenen waarom mensen zonnepanelen aanschaffen. Duurzaam is beter zet er een aantal voor u op een rij.

 • Zeer hoge rendementen
  Zonnepanelen zijn een duurzame investering. Investeren in zonnepanelen is al enige tijd aantrekkelijker dan geld op de bank zetten. Om uw persoonlijke rendement te kunnen bepalen kunt u onze besparingstool gebruiken. U kunt zelf vele variabelen invullen en uw besparing bekijken. Mocht u vragen hebben of moeite hebben met de berekening dan kunt u contact opnemen met info@duurzaamisbeter.nl
 • Waardestijging van uw huis
  44 procent van de Nederlanders koopt liever een huis met zonnepanelen dan een huis zonder panelen. Een op de drie wil hiervoor best meer betalen, gemiddeld vierduizend euro. Iets meer mensen (46 procent) denken dat een huis meer waard wordt met zonnepanelen. Dertig procent van hen denkt dat het huis zelfs vijfduizend euro of meer in waarde stijgt.
 • Onafhankelijk van fossiele brandstoffen
  Fossiele brandstoffen komen voort uit met name olie en steenkool. Beide zijn overblijfselen van fossiele resten welke in miljoenen jaren omgezet zijn in olie en steenkool. De voorraden slinken snel en daardoor stijgen de prijzen. Bij de zoektocht naar en de winning van olie wordt het milieu veelvuldig vervuild.
 • Onderhoudsarm en ‘gratis’ stroom voor 25 jaar
  De onderdelen van de zonne-energiesystemen welke Duurzaam is beter aanbiedt zijn van zeer hoge kwaliteit en hebben veelal garanties van 25 tot 30 jaar. Wij bevelen daardoor systemen aan op basis van een DC optimizer of micro-omvormer.
 • Goed voor het milieu: weinig CO2 uitstoot
  Voor elke kWh die uw panelen opbrengen bespaart u 0,7kg CO2. een gemiddeld huishouden bespaart al snel 2100kg CO2 per jaar. Voor 16.000.000 inwoners is dat 12.200.000.000kg CO2 per jaar

Hoe hoog is mijn rendement?

 

duurzaamheid1

Rendement berekenen

Wilt u snel en gemakkelijk bekijken wat u haalbare rendement is?
Met onze online bereken-tool kunt u in een paar klikken zien hoeveel u kunt besparen met uw investering!

Bereken nu!

Duurzaam is beter onderscheidt zich door meer rendement, meer kwaliteit, meer service en toch scherp geprijsd.

Klanttevredenheid

Klanttevredenheid is belangrijk om onze duurzaamheidsprincipes waar te maken. Ons doel is het om van iedere klant, zowel particulier, bedrijf als instelling, een tevreden klant te maken. Om dit te waarborgen bieden we producten van hogere kwaliteit, de nieuwste technieken voor meer rendement, een uitstekende service en toch een zeer scherpe prijs.

Installatiegarantie

Klanttevredenheid is belangrijk en om dit te waarborgen hebben alle door Duurzaam is beter geinstalleerde systemen een installatiegarantie. Dit houdt in dat het systeem werkend wordt opgeleverd.

Leveringsgarantie

Alle leveringen worden met zorg verpakt en afgeleverd. Indien er onregelmatigheden zijn, ongeacht de oorzaak, commiteren wij ons om het zo spoedig mogelijk alsnog op te lossen.

NIEUW bij DIB: DOMOTICA

Het is winter, buiten vriest het 5 graden. Je komt thuis en plots staan alle lichten in de sfeerstand, de radio staat aan en het is comfortabel warm. Het begint inmiddels te schemeren en automatisch gaan de gordijnen dicht. En het lampje bij je favoriete zitplek gaat aan. Tijd voor een kopje koffie en de krant. Dit is DOMOTICA! Domotica (ook wel huisautomatisering) is het domein van huiselijke elektronica. Het woord "domotica" is een samentrekking van het Latijnse woord domus (huis) en tica wat afkomstig is van informatica, telematica en robotica. De officiële definitie van domotica is: De integratie van technologie en diensten, ten behoeve van een betere kwaliteit van wonen en leven. Met domotica verhoog je je comfort aanzienlijk en bespaar je tegelijkertijd energie.

DOMOTICA

De dag begint bewolkt, de gordijnen gaan dicht om de warmte zoveel mogelijk binnen te houden (besparing 1). De zon begint te schijnen. De omgevingssensoren voelen dat het warmer wordt en de gordijnen gaan open en de zon verwarmt de woning (besparing 2). De buurvrouw komt naar de voordeur voor een kopje koffie. De omgevingssensoren detecteren beweging en de camera gaat aan en stuurt een notificatie naar je smartphone. Ze belt aan en ook dit ontvang je op je mobiele telefoon. Het is 5 uur je gaat naar huis. Intussen weet de thermostaat de binnentemperatuur en hoe laat je thuiskomt. Deze begint op dat moment te verwarmen zodat het lekker behaaglijk is als je thuis komt. (Besparing 3) Bij thuiskomst springen de lampen aan in de comfort stand en nadat je je spullen hebt weggezet en een kopje koffie hebt gezet gaat de leeslamp aan bij je favoriete zithoek. De gordijnen sluiten weer. Je ploft neer na een dag hard werken en gaat je krantje lezen. Oh ja, de buurvrouw straks niet vergeten... Dat is domotica!