Schletter Park@Sol

Schletter Park@Sol2017-06-12T19:34:31+02:00

The Park@Sol system is a logical modification of the Schletter FS open-area mounting systems that already has been used for many projects on a scale of several hundred MW. We do not only have special experience in the field of individual structural optimization for the most different regional snow and wind conditions, but also in the fastening of all kinds of module designs. We design, plan and produce customized car ports starting from a minimum size of one single parking space.

An overview of your advantages with Park@Sol

 • Quick and uncomplicated mounting
 • Optimum area utilization
 • Suitable for all types of modules
 • For any desired alignment or module inclination
 • Competent advice for your project planning and creation of drawings
 • Complete structural analysis free of charge for each individual project
 • Construction completely made of aluminum
 • Durable and corrosion-free
 • Customized foundation options
 • Complete documentation in the form of system drawings
 • Individual customer design, on request in different colors

Download: Brochure Park@Sol

NIEUW bij DIB: DOMOTICA

Het is winter, buiten vriest het 5 graden. Je komt thuis en plots staan alle lichten in de sfeerstand, de radio staat aan en het is comfortabel warm. Het begint inmiddels te schemeren en automatisch gaan de gordijnen dicht. En het lampje bij je favoriete zitplek gaat aan. Tijd voor een kopje koffie en de krant. Dit is DOMOTICA! Domotica (ook wel huisautomatisering) is het domein van huiselijke elektronica. Het woord "domotica" is een samentrekking van het Latijnse woord domus (huis) en tica wat afkomstig is van informatica, telematica en robotica. De officiƫle definitie van domotica is: De integratie van technologie en diensten, ten behoeve van een betere kwaliteit van wonen en leven. Met domotica verhoog je je comfort aanzienlijk en bespaar je tegelijkertijd energie.

DOMOTICA

De dag begint bewolkt, de gordijnen gaan dicht om de warmte zoveel mogelijk binnen te houden (besparing 1). De zon begint te schijnen. De omgevingssensoren voelen dat het warmer wordt en de gordijnen gaan open en de zon verwarmt de woning (besparing 2). De buurvrouw komt naar de voordeur voor een kopje koffie. De omgevingssensoren detecteren beweging en de camera gaat aan en stuurt een notificatie naar je smartphone. Ze belt aan en ook dit ontvang je op je mobiele telefoon. Het is 5 uur je gaat naar huis. Intussen weet de thermostaat de binnentemperatuur en hoe laat je thuiskomt. Deze begint op dat moment te verwarmen zodat het lekker behaaglijk is als je thuis komt. (Besparing 3) Bij thuiskomst springen de lampen aan in de comfort stand en nadat je je spullen hebt weggezet en een kopje koffie hebt gezet gaat de leeslamp aan bij je favoriete zithoek. De gordijnen sluiten weer. Je ploft neer na een dag hard werken en gaat je krantje lezen. Oh ja, de buurvrouw straks niet vergeten... Dat is domotica!