Phono Solar PS270-280MBBSE Black

//Phono Solar PS270-280MBBSE Black
Phono Solar PS270-280MBBSE Black2018-01-11T20:45:49+02:00

Phonosolar SolarEdge embedded

Productbeschrijving

Algemene omschrijving voor de Phono Solar PS270-280MBBSE All Black (RECHTER AFBEELDING)

Phono Solar is een grootmacht welke hoge kwaliteit panelen fabriceert voor de Europese markt. In 2014 zijn ze als Nr 1 beoordeeld door Bloomberg. In 2016 werd Phono Solar verkozen tot beste fabrikant van zonnepanelen.

Vanaf mei 2016 zijn de panelen leverbaar met ingebouwde optimizer van SolarEdge. Door deze toevoeging kunt u meer energie oogsten per paneel. Behalve dat u meer energie kunt oogsten worden ze nu ook in het zwart uitgevoerd. Daardoor zijn ze ook fraaier om te zien. Duurzaam Is Beter is dan ook trots dat wij ze aan ons gamma hebben mogen toevoegen.

Het vlaggenschip biedt meer vermogen (kWh per kWp) en biedt meer energie bij gedeeltelijke schaduwsituaties.

Deze laatste generatie zonnepanelen bieden een hoge kwaliteit tegen een gunstige prijs. Alle stappen van het productieproces worden zorgvuldig gecontroleerd. Het productieproces is gecertificeerd volgens alle relevante industriestandaarden. Het paneel geniet 10 jaar fabrieksgarantie. Daarnaast garandeert de fabrikant na 12 jaar nog minimaal 90% vermogen en na 25 jaar nog 80%.

 

Korte beschrijving

 • 19 kg
 • 0 / +3 % tolerantie
 • 8-25% meer vermogen dan traditionele panelen
 • Mono celtechnologie
 • SolarEdge P300 optimizer
 • Meer energie bij gedeeltelijke schaduwsituaties
 • Aluminium frame, zwart uitgevoerd
 • Geschikt voor meerdere dak oriëntaties
 • 16,6 % module efficiëntie
 • 10 jaar garantie
 • 90% 12r, 80% jr 25 vermogensgarantie

NIEUW bij DIB: DOMOTICA

Het is winter, buiten vriest het 5 graden. Je komt thuis en plots staan alle lichten in de sfeerstand, de radio staat aan en het is comfortabel warm. Het begint inmiddels te schemeren en automatisch gaan de gordijnen dicht. En het lampje bij je favoriete zitplek gaat aan. Tijd voor een kopje koffie en de krant. Dit is DOMOTICA! Domotica (ook wel huisautomatisering) is het domein van huiselijke elektronica. Het woord "domotica" is een samentrekking van het Latijnse woord domus (huis) en tica wat afkomstig is van informatica, telematica en robotica. De officiële definitie van domotica is: De integratie van technologie en diensten, ten behoeve van een betere kwaliteit van wonen en leven. Met domotica verhoog je je comfort aanzienlijk en bespaar je tegelijkertijd energie.

DOMOTICA

De dag begint bewolkt, de gordijnen gaan dicht om de warmte zoveel mogelijk binnen te houden (besparing 1). De zon begint te schijnen. De omgevingssensoren voelen dat het warmer wordt en de gordijnen gaan open en de zon verwarmt de woning (besparing 2). De buurvrouw komt naar de voordeur voor een kopje koffie. De omgevingssensoren detecteren beweging en de camera gaat aan en stuurt een notificatie naar je smartphone. Ze belt aan en ook dit ontvang je op je mobiele telefoon. Het is 5 uur je gaat naar huis. Intussen weet de thermostaat de binnentemperatuur en hoe laat je thuiskomt. Deze begint op dat moment te verwarmen zodat het lekker behaaglijk is als je thuis komt. (Besparing 3) Bij thuiskomst springen de lampen aan in de comfort stand en nadat je je spullen hebt weggezet en een kopje koffie hebt gezet gaat de leeslamp aan bij je favoriete zithoek. De gordijnen sluiten weer. Je ploft neer na een dag hard werken en gaat je krantje lezen. Oh ja, de buurvrouw straks niet vergeten... Dat is domotica!