DENIM2017-06-12T19:34:33+02:00

De DENIM (poly) productlijn is met de uiterste zorgvuldigheid ontworpen volgens de hoogste kwaliteitseisen en hebben een uitstekende garantie en een high-end uitstraling. Op een zonne-energiesysteem moet u immers zeker 25 jaar zorgeloos kunnen vertrouwen.

Uitgebreid getest

Naast de standaardtesten zijn de Denim’s ook getest op de bestandheid tegen vuur, het PID-effect & ammoniak. Daarnaast worden alle zonne- panelen meermaals getest op microscopische breuken in de cellen. Tenslotte worden de prestaties van de DENIM periodiek door Solarclarity getest bij het Nederlandse testbedrijf Eternal Sun.

Professioneel logistiek proces

Een solide verpakking en een professioneel logistiek proces garanderen dat de DENIM zonnepanelen in optimale conditie bij u geleverd worden.

100% EU Proof

De DENIM zonnepanelen voldoen volledig aan de EU importrichtlijnen en zijn daarmee vrij van importheffing, naheffing en zullen dus ook na 2015 nog garantie continuïteit hebben. Kortom, een zekere keuze, zonder risico voor u, uw installateur of uw importeur.

Nederlands merk

Het hoofdkantoor van Solarclarity is gevestigd in Nederland. Hierdoor kunt u rekenen op Nederlandse garantie- afhandeling en Nederlandse communicatie, begeleiding en services.

Denim-WW

Merk: DENIM
Type: SC G | P260 WW-60
Vermogen: 260 Wp
Gewicht: 18.03 kg
Tolerantie: 0 / +3%
Celtechnologie: Poly
Framekleur: Aluminium
Afmetingen: 1640 x 990 x 35 mm
Module efficiëntie: 15,4%
Productgarantie: 25 jaar
Vermogensgarantie: Lineair 97% jr 1 t/m 24, 82% jr 25
Datasheet: Download
Denim-BB

Merk: DENIM
Type: SC G | P260 BB-60
Vermogen: 260 Wp
Gewicht: 18.30 kg
Tolerantie: 0 / +3%
Celtechnologie: Poly
Framekleur: Zwart
Afmetingen: 1640 x 990 x 35 mm
Module efficiëntie: 16,01%
Productgarantie: 25 jaar
Vermogensgarantie: Lineair 97% jr 1 t/m 24, 82% jr 25
Datasheet: Download

NIEUW bij DIB: DOMOTICA

Het is winter, buiten vriest het 5 graden. Je komt thuis en plots staan alle lichten in de sfeerstand, de radio staat aan en het is comfortabel warm. Het begint inmiddels te schemeren en automatisch gaan de gordijnen dicht. En het lampje bij je favoriete zitplek gaat aan. Tijd voor een kopje koffie en de krant. Dit is DOMOTICA! Domotica (ook wel huisautomatisering) is het domein van huiselijke elektronica. Het woord "domotica" is een samentrekking van het Latijnse woord domus (huis) en tica wat afkomstig is van informatica, telematica en robotica. De officiële definitie van domotica is: De integratie van technologie en diensten, ten behoeve van een betere kwaliteit van wonen en leven. Met domotica verhoog je je comfort aanzienlijk en bespaar je tegelijkertijd energie.

DOMOTICA

De dag begint bewolkt, de gordijnen gaan dicht om de warmte zoveel mogelijk binnen te houden (besparing 1). De zon begint te schijnen. De omgevingssensoren voelen dat het warmer wordt en de gordijnen gaan open en de zon verwarmt de woning (besparing 2). De buurvrouw komt naar de voordeur voor een kopje koffie. De omgevingssensoren detecteren beweging en de camera gaat aan en stuurt een notificatie naar je smartphone. Ze belt aan en ook dit ontvang je op je mobiele telefoon. Het is 5 uur je gaat naar huis. Intussen weet de thermostaat de binnentemperatuur en hoe laat je thuiskomt. Deze begint op dat moment te verwarmen zodat het lekker behaaglijk is als je thuis komt. (Besparing 3) Bij thuiskomst springen de lampen aan in de comfort stand en nadat je je spullen hebt weggezet en een kopje koffie hebt gezet gaat de leeslamp aan bij je favoriete zithoek. De gordijnen sluiten weer. Je ploft neer na een dag hard werken en gaat je krantje lezen. Oh ja, de buurvrouw straks niet vergeten... Dat is domotica!